Som una empresa familiar que des de 1977 treballa com a Centre de Negocis per oferir-los un servei complet d'oficines i ser la seva oficina virtual sense estar vostè present.

Despatxos moblats amb telèfon digital, connexió Fibra Òptica , Wi-Fi, moblats i equipats per començar a treballar de manera immediata.
Els nostres serveis
Recepcionista
Disposem de Recepcionista amb idiomes, que atendrà les seves trucades, recollirà comandes i donarà la informació que vostè ens digui als seus clients.

Telèfon
Centraleta Digital amb 12 línies i música en espera. Llistat detallat de totes les seves trucades. Possibilitat de rebre trucades directes a la seva extensió. Desviament de trucades fora d'hores segons les seves necessitats. Agenda amb números abreujats, etc. Possibilitat de tenir número personalitzat.

FIBRA ÒPTICA
Connexió a Internet per Fibra òptica de 300 Mb. les 24h. del dia.

Correu electrònic
Per enviar i rebre correus electrònics a través d'Internet. També podem enviar-li per correu electrònic tots els seus missatges si vostè ens ho demana

Fotocopiadora multifunció, scanner i fax
Amb ampliació i reducció per realitzar vostè mateix les seves còpies, mides DinA4 i DinA3. Scanner automàtic que va directe al seu mail.

Sala d'Espera i Sala de reunió
A disposició dels nostres clients.

Mecanografia
Informàtica i traduccions de qualsevol treball, cartes, factures, mailings, etc.

Paqueteria
Diàriament podem enviar o recollir els seus paquets i correu seguint les seves instruccions.

Pàrquing
De l'Ajuntament davant de les nostres oficines. Preus reduïts segons horari.

Material d'oficina i segells de correu
Sense càrrec addicional amb facturació a fi de mes. Classificació de la seva correspondència amb la data del dia de recepció. Quan rebem un certificat o notificació oficial avisem al moment de la seva arribada.

Cafeteria
En el mateix edifici i també disposem de nevera, microones i màquina de cafè pròpia en les nostres oficines per al seu servei i per obsequiar als seus clients.

Premsa
Diàriament tindrà a la seva disposició de manera gratuïta el diari del dia (La Vanguardia) perquè el pugui llegir al seu despatx.

Despeses
De comunitat, neteja, aigua, manteniment i electricitat diària de les oficines, totalment al nostre càrrec.

Alarma de seguretat i assegurança
També inclosos.

Reducció d'impostos